Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden kellelamışsa dışarıya, haricen sarrafiyelamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine orantılı olarak belirlenen yerlere ve adetlara için yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her gün özgür buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın merdiveni yönetmeliği uyartınca merdivenlerin uran ve başka özellikleriyle yan yana konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuşdolaşma.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en iyi fiyat politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Yangın yönetmeliğine akla yatkın bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yeterli taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona iye olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da kaynak önünde bulundurularak standartlara muvafık halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

Sahip oldukları özellikleri itibarıyla 60, 90 ve 120 zaman olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre zarfında, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine imkân tanırken özge taraftan ise taksimmler beyninde alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Görenlerin suç duyurusuı üzerine olay namına sıhhat ve zabıta ekipleri sürükleme edildi. Ekipler, yaptıkları kontrolde Soğuk’un fenomen reva hayatını yitirdiğini belirledi.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin bulunmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları amelî fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı yangın kapısı olanlar en çok kullanılan ve amaca uygun olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı teftih döneminı kısaltmak ve insanoğluın zahmetsiz tahliye olmalarını sağlar.

Horda en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kuruluşlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın Kapısı Nite Takılmışr? Her binanın ehil evetğu saha ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi takımlar tarafından örgülmaktadır.

Bir konstrüksiyonda kullanılan şerik merdivenlerden yangın ve gayrı ivedi durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri özge kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir binadadır.

Report this wiki page